دسته‌بندی نشده

قابلیت عجیب آسانسورهای برج میلاد

در برج میلاد شش آسانسور با سرعت 7 متر بر ثانیه وجود دارد که انتقال بازدیدکنندگان و پرسنل را انجام می دهند. سرعت این آسانسورها از طریق درایو و تنظیمات تابلو فرمان آن ها قابل تنظیم و کاهش می باشد. با توجه به طول مسیر 297 متری حرکت، استفاده از سیستم زنجیر جبران الزامی بوده و امکان تولید برق در حالت ژنراتور وجود دارد. نیروی لازمه برای باز نگه داشتن فلکه در سیستم ترمز توسط فشار روغن تامین می شود. فک ترمز ها با فشار روغن باز شده و به هنگام توقف این فک بسته می شود.

 

ویژگی های آسانسور شیشه ای برج میلاد

 

کابین آسانسور های برج میلاد هرکدام دارای سه درب می باشند که بازدید کنندگان فقط متوجه ی یک درب آن می شوند و توجهی به دو درب دیگر نمیکنند.

به علت شیشه ای بودن نمای چاهک آسانسور برج میلاد امکان استفاده از تیر دو سر درگیر وجود نداشت و به همین جهت از تیر های یک سر درگیر استفاده شده است که برای محکم سازی سازه آسانسور، برای فیکس نمودن تیر از بولت های حدود یک متری از دیوار داخلی چاهک به فضای هسته مرکزی برج استفاده شده است. 

ریل های حرکتی این آسانسور ها از نوع ریل سوپر ساورا بال پهن، با ضخامت 19 میل می باشد. برای کابین و قاب وزنه رولر گاید شده بکار رفته و برای پشت بند از تیکه ریل استفاده شده است. برای آسانسور های سرعت بالا استفاده از رولر الزامی می باشد. رولر بکار رفته برای کابین در حد 30 سانتی متر قطر داشته که از سه جهت به ریل فیکس می شود.

برای نصب درب و ریل این آسانسورها از نخی استفاده شده مشابه جنس سیم پیانو می باشد. و نحوه شاقول کردن با کمک گریک می باشد که امکان کار گذاشتن همزمان درب و ریل را فراهم می کند، برای شاقول نمودن وزنه ای 40 کیلوگرمی به سیم شاقول وصل شده و جالب است بدانید که ناشاقولی کل این چاهم با ارتفاع 300 متر بسیار دقیق و در حدود 3 سانتی متر می باشد. برای بالا بردن دقت شاقول کردن، وزنه تعادل شاقول را در ظرف آب قرار داده اند.

برای چک کردن گونیا بودن ریل ها در ابتدا از گریک و بعد لیزر استفاده  کرده اند. بکس های این آسانسور ها به صورت دابل وصل شده اند که علت این امر افزایش زاویه آلفا می باشد.

 

موتور آسانسور برج میلاد

 

موتور آسانسور برج میلاد، نوعی موتور گیربکس به نام  Schindler High Rise 700 می باشد، این موتور بسیار سنگین بوده و برای مکان های که امکان حمل با جرثقیل در آنجا وجود ندارد قطعات این موتور به صورت جداگانه از هم به محل پروژه می روند و در آنجا موتور آسانسور مونتاژ می شود. یکی از مهم ترین مسائلی که به هنگام مونتاژ این موتور ها باید به آن توجه شود ایمنی افراد در حین مونتاژ کاری است زیرا قطعات این موتور بسیار سنگین می باشند. آسانسور و پله برقی های مجموعه برج میلاد توسط شرکت  شیندلر نصب و تامین شده اند.

داخل آسانسور برج میلاد

همانطور که در پاراگراف های قبل نیز گفتیم کابین و چاهک آسانسور برج میلاد شیشه ای می باشد، از مزایای آسانسور های شیشه ای می توان به نمای زیبا و تماشای مناظر در آسانسور به هنگام حرکت و در ارتفاع اشاره نمود. اندازه آسانسور چاهک آسانسور برج میلاد 8*8 می باشد که این ابعاد زیاد علاوه بر قابلیت افزایش تعداد نفرات دید وسیع تری را از مناظر در ارتفاع بالا به بازدید کنندگان می دهد.

 

عکس داخل آسانسور برج میلاد

کلام آخر:

برج میلاد یکی از مکان های دیدنی تهران می باشد که مقصد جذابی برای گردشگران تور  تهران می باشد. این برج دارای پرسرعت ترین آسانسور های شیشه ای ایران است که در نوع خود بسیار شگفت انگیز و قدرتمند می باشند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *